Testo 755-2 Strøm- og spændingstester

På lager


Varenummer: C01368 Kategori

1.310,00 kr. Ekskl. moms

Beskrivelse

Strømmåler med udskiftelige målespidser

Testos strømmåler 755 er den første af sin slags på markedet: Voltmeteret opfylder alle de nyeste krav. Denne spændingstester kan nu måle strøm. Strømmåleren har automatisk måleskalering på volt og spænding, det gør 755 velegnet til alle daglige elektriske måleopgaver. Ved måling vælges automatisk den korrekte indstilling. Begge versioner (testo 755-1 og testo 755-2) har de vigtigste funktioner til måling af strøm og spænding. Målespidserne udskiftes nemt, hvilket betyder, at hele instrumentet ikke skal udskiftes, hvis målespidserne beskadiges.

Testo 755 Voltmeter med indbygget lys

755 er velegnede til alle daglige elektriske måleopgaver. Voltmeteret vælger automatisk de rigtige indstillinger og kan derfor forhindre forkerte og potentielt farlige indstillinger, hver gang strømmåleren anvendes. Begge strømmålere har alle de vigtigste funktioner til bestemmelse af spænding/udkobling ved måling af strøm og modstand og for gennemgangstest. Det indbyggede lys muliggør belysning af og dermed måling i mørke områder. Målespidserne kan let skiftes, så hele måleinstrumentet ikke skal udskiftes.

Testos elektriske måleinstrumenter er kendt for sikkerhed og holdbarhed

Maksimum volt der kan måles med 755-1 er 600 volt, med en vægt på kun 306 gram er Testos 755 voltmeter blandt de letteste på markedet. Voltmeteret opfylder sikkerhedskategori CAT 3 1000 V, CAT 4 600 V. Ergonomisk håndtag for bedre sikkerhed og komfort.

Testo 755-2 modellen skiller sig ud ved et større måleområde op til 1000 V. Med forskellige funktioner som f.eks. 1-polet fasetest og måling af roterende magnetfelt.

  • Automatisk registrering af måleparameter
  • Certificeret iht. DIN EN 61243-3:2010
  • Måleresultat uden tænding eller valg
  • Belysning af målepunkt
  • Udskiftelige målespidser
  • Batterier medfølger

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo 755-2 Strøm- og spændingstester”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret varer