Sorter efter pris

Kompressor til dit storkøkken

En nøglekomponent i denne essentielle køkkenfunktion er kompressoren, og vi står klar til at levere de højeste kvalitetsalternativer fra branchens bedste mærker. Vores store udvalg af kompressorer tilbyder topmoderne køleteknologi, der er pålidelig og effektiv og passer til ethvert køkken i restaurationsbranchen.

I et professionelt stor- eller industrikøkken er der strenge krav, der skal overholdes og gerne overgås med den rette kompressor. Hos CoolParts.dk har vi et stort udvalg, og du kan stole på, at du får branchens førende teknologi hos os.

Udvalg af kompressorer fra førende mærker

Hos CoolParts.dk forhandler vi branchens førende mærker inden for pålidelig og holdbar køleteknologi. Her kan du finde en ny kompressor fra bl.a. Danfoss, Embraco og Tecumseh.

Vores Danfoss-kompressorer leverer pålidelig, effektiv køling i selv de mest krævende køkkenmiljøer. Danfoss er kendt for kvalitet, og der er altid garanti for, at kompressoren præsterer under selv det højeste pres.

Embraco kompressorer byder på innovative, pladsbesparende og støjsvage køleløsninger, ideelle for køkkener, hvor plads og komfort er i højsædet.

Tecumseh kompressorer er robuste, højtydende og bygget til at vare, hvilket gør dem til en stærk partner i ethvert travlt køkkenmiljø.

Vi har et stort udvalg af kompressorer, der varierer i luftstyrke og effekt. Hvis du ønsker en kompressor, der arbejder effektivtet og uden afbrydelser, kan du vælge en model med større tank og spænding. Hvis dit behov ikke er så massivt, kan du med fordel vælge en mindre kompressor.

Lynhurtig levering til enhver bestilling

Når du bestiller et produkt fra CoolParts, kan du forvente at modtage det inden for 1-3 dage. Du får desuden fri fragt, såfremt din ordre er på over 900 kr.